HEAT STYLE :: Климатични, вентилационни и отоплителни инсталации София
0888 / 66 01 43
0899 / 86 77 76
0884 / 19 86 34
heatstyle@abv.bg

За Нас

Фирма "Хийт Стайл" е създадена през 2006 година с изцяло частен български капитал. Основната цел на компанията е да предостави достъпни и енергоефективни решения за малкия и средния бизнес и домашните потребители. 
Фирмата извършва пълен инженеринг по отношение на ВиК, климатични, вентилационни и отоплителни инсталации.
 
От началото на дейността ни се позиционираме изключително добре в продажбите и сервизната дейност на продуктите на утвърдени фирми като VIESSMANN, HERZ, REHAU, WEISHAUPT, ATREA, CARRIER, SYNSISTEM, TOSHIBA, ATC и др.
 
Фирмата развива своята търговска и сервизна дейност на територията на цялата страна. Разполага със собствен транспорт и добре подготвени екипи за монтаж и рехабилитация на инсталациите. Има съвременен сервиз за пуск, настройка, диагностика, поддръжка и ремонт на отоплителни, вентилационни и климатични системи, оборудван с всички необходими инструменти и контролни прибори.
 
Отоплителни, вентилационни и климатични системи
Сервизните специалисти периодично посещават курсове за квалификация, организирани от заводите производители. На база създадената организация и действително извършваната работа, сервизът може да реагира в рамките на 8 часа на територията на страната за отстраняване на евентуално възникнали проблеми.
 
Нашето лого става знак за коректно и професионално отношение към все по-многобройните клиенти на фирмата.

ДВУГОДИШЕН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ НА ВСЯКА ИНСТАЛАЦИЯ ИЗГРАДЕНА ОТ НАС.

ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ 24/7 И ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТ НА ВСЯКАКВИ ОТОПЛИТЕЛНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР.